Bellypaint

In blijde verwachting…?
Geef nog meer kleur aan je zwangerschap!

Eén van de mooiste momenten uit je leven vereeuwigd door het laten maken van een bellypaint (buikschildering). De  van een buikschildering zijn mooi te gebruiken voor op het geboortekaartje of voor een vergroting op de babykamer. Geniet van dit moment, geniet van bellypainting en je kindje heeft meteen al originele foto’s in zijn/haar eerste album.

Uniek, een bellypaint voor slechts € 65,- Er komen geen extra kosten bij als je je andere kind(eren) ook wil laten schminken.

Maar een buikschildering tijdens een babyshower is ook een erg leuk idee.

Vrijwel alles is mogelijk… sprookjes-achtig, abstract, een echo-foto, een vrij realistische paint, tattoo-achtige paintings, misschien zelfs de naam al van je baby op je zwangere buik? Je kunt zelf plaatjes / ideeën meebrengen, maar op basis van mijn jarenlange ervaring ben ik in staat om op een zeer creatieve manier een unieke bellypaint te creëren. Ik probeer aan al je wensen te voldoen!

Ik maak gebruik van schmink op waterbasis, ook geschikt voor de gevoelige huid en uiterst veilig. De buikschildering blijft de hele dag mooi zitten. Ook onder je kleding.